Αρχική | Στάθμευση και Μεταφορά

Στάθμευση και Μεταφορά

Η υπηρεσία Vallet θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στο S-Hotel Boutique.
Μπορείτε να παρκάρετε εύκολα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό σας σε λίγα βήματα από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου μας. Πρόσβαση είναι εύκολη για εκφόρτωση / φόρτωση των αποσκευών σας ακριβώς μπροστά από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Η ομάδα Vallet & Luggage θα σας βοηθήσει ώστε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας εύκολα και άνετα δίπλα ακριβώς απο το S Hotel Boutique. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας προς το S Hotel Boutique εδώ (σύνδεσμος χαρτών google)

Η μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο μπορεί εύκολα να κανονιστεί για εσάς από τον αξιόπιστο οδηγό μας. Απλώς στείλτε μας τα στοιχεία της πτήσης σας και το ιδιωτικό ταξί θα σας περιμένει με μια πινακίδα ονόματος στην αίθουσα άφιξης του Διεθνούς Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (SKG)

Δημόσιες συγκοινωνίες από το αεροδρόμιο με στάση λεωφορείου προς το κέντρο της πόλης «Πλατεία Ελευθερίας» με το λεωφορείο αρ. 52. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Βρείτε όλα τα ωραία πράγματα που πρέπει να κάνετε, προτεινόμενα δρομολόγια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικές αγορές και πολλά άλλα που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη.